Rörelsemönster

Behandlingar

Det ska vara enkelt att besöka oss, ni hittar oss i en personlig miljö där vi lugnt går igenom era förutsättningar och önskemål för att sedan tillsammans utforma ett långsiktigt upplägg. Vi är flexibla och anpassar oss efter era önskemål.

Medicinsk massage Läs mer

Medicinsk massageterapi (MMT) är en terapiform som är framtagen baserad på kunskaper i anatomi, fysiologi, medicin och patologi och används mot besvär från rörelseapparaten. MMT använder sig av muskelsträckningar, triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik och är effektiv mot smärta samt ökar rörlighet i rörelseapparaten. Massageterapeuten erbjuder dessutom råd om ergonomi, kost och träning för bästa möjliga resultat.

Längd Pris Pris per tillfälle
60 min 790 kr 790 kr
5 tillfällen 3 490 kr 698 kr

Idrottsmassage Läs mer

Idrottsmassage är en massageform som baseras på en mer djupgående massageteknik och är en kombination av mobiliseringstekniker, töjningar samt massagegrepp av muskler, ligament och senor. Behandlingen verkar förebyggande för muskelskador samtidigt som den kan gynna och förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningsprocessen efter hårda träningspass eller tävlingar. Hos oss finns det möjlighet att anpassa behandlingen för att på bästa sätt tillgodose den enskilda idrottarens behov och önskemål med hänsyn taget till träningsform och aktuell aktivitetsnivå baserat på en nulägesbedömning som vi utför. Idrottsmassage är således ett bra komplement till träning och tävling.

Längd Pris Pris per tillfälle
60 min 790 kr 790 kr
5 tillfällen 3 490 kr 698 kr

Våtkoppning eller blodkoppning (Wet cupping/ Hijama) Läs mer

Denna behandlingsmetod har kraften att ta ut störande ämnen från huvudet samt muskulaturer, eliminera/minska smärta, minska inflammationer, förbättra aptiten och har en positiv effekt på tarmsystemet och anses hjälpa mot tex IBS. Vidare kan behandlingen minska yrsel och motverka svimningstendenser, torka ut vätskande infektioner, kontrollera blödningar, förbättra mensrelaterade besvär, minska risken för kallbrand samt minska risken för att drabbas av feberfrossa. Metoden anses även förbättra sjukdomstillstånd generellt och kan bota sömnsjuka samt påskynda naturlig återhämtning genom att minska på stresshormoner och har även positiv effekt på högt blodtryck. Vi använder skalpeller för att rispa huden, därmed kan behandlingen leda till ärrbildning, dock är det relativt ovanligt. Risken för ärrbildning ökar om du lider av keloidbildning (Ca 1 av 1000 personer har anlag för detta). Det är dock väldigt individuellt hur stora samt synliga de kan bli. Metoden rekommenderas en gång per månad.

Längd Pris Pris per tillfälle
60 min 790 kr 790 kr
5 tillfällen 3 490 kr 698 kr

Hemmassagen Läs mer

Hemmassagen innebär att våra terapeuter kan komma hem till er för att utföra den önskade behandlingen. Har du ont i kroppen eller är ute efter en avkopplande massage men samtidigt saknar möjlighet eller ork att ta dig hemifrån? Då är hemmassagen något för dig där vi underlättar för dig genom att besöka dig hemma. Vi har med oss de verktyg och utrustning som behövs för att utföra den önskade behandlingen.

Längd Pris Pris per tillfälle
60 min 990 kr 990 kr
5 tillfällen 4 490 kr 898 kr